Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ο Α.Ο. Αμυγδαλεώνας πρωταθλητής στις Νεάνιδες!

Την πρώτη «κούπα» της αγωνιστικής χρονιάς 2016-2017, κατέκτησε στις ΝΕΑΝΙΔΕΣ ο Α.Ο. Αμυγδαλεώνας, αφού στον τελικό του final-4 που έγινε στη Δράμα, νίκησε τον Γ.Σ. Δράμας με 3-2, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, γεμάτο ανατροπές και θα εκπροσωπήσει την Ένωση, στην Β’ φάση (Πανελλήνια) της αντίστοιχης διοργάνωσης.
Προηγουμένως βέβαια, για να αγωνισθεί στον Τελικό, επικράτησε στον Β’ ημιτελικό με 3-1 των Αμαζόνων Μαΐστρου Αλεξ/πολης. Στον Α’ ημιτελικό ο Γ.Σ. Δράμας απέκλεισε με 3-2 τον Α.Ο. Καβάλας. Την Τρίτη θέση στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Α.Ο. Καβάλας, που στον μικρό τελικό νίκησε με 3-0 τις Αμαζόνες.
Ημέρα του Αμυγδαλεώνα μπορεί να χαρακτηρισθεί η Κυριακή 8/1, αφού εκτός του τίτλου στις Νεάνιδες, οι Παίδες του Συλλόγου, αν και ηττήθηκαν με 3-2 σετ από τον Α.Ο. Σερρών, κατέκτησαν (με διαφορά σετ) την 1η θέση στον Α’ όμιλο και θα συνεχίσουν στα play off του Πρωταθλήματος των Παίδων. Ο Α.Ο. Σερρών, ελπίζει μόνο σε ένα στραβοπάτημα του Α.Ο. Ορεστιάδας, την άλλη Κυριακή, προκειμένου να είναι αυτός ο καλύτερος 2ος που θα αγωνισθεί στα play off.